מודרני וחם – בית פרטי בשרון

עיצוב סטודיו ליוגה בנתניה
17 ביולי 2019
פתוח ומואר – פנטהאוס מודרני במרכז
17 בינואר 2019

מודרני וחם – בית פרטי בשרון

הבית אליו הלקוחה רצתה לעבור לא שופץ מאז בנייתו. כל חלל הפנים היה מלוכלך ומוזנח, כל התשתיות היו רקובות ועל מנת להתאים אותו ללקוחה תכננו להרוס את כל פנים הבית ולבנות אותו מחדש.

אחרי בחינת מספר אופציות, התאמנו את התכנון לדרישות של הלקוחה ובהתאם לאורך החיים שרצתה לנהל בחלל.

עיצוב סלון בבית התרכז בקיר טלוויזיה בו שילבנו גם קמין גז מודרני והפכנו אותו למרכז הסלון.

פינת אוכל כפונקציה נפרדת בוטלה כדי לא להעמיס על החלל, הצבנו קונסולה נפתחת שברגע הצורך יכולה להפתח עד 14 סועדים. כדי לשלב אותה בחלל, הדגשנו אותה עם תאורה ומראות.

עיצוב חדר שינה מאופיין בצבע חזק ומיוחד - בדיוק כמו הלקוחה אוהבת.

למעשה, כל הבית הותאם לאופי הלקוחה והתוצאה הסופית הייתה מוצלחת ביותר.

הדמיה | תוצאה

whatsapp-image-2018-08-19-at-08-27-13
img_6642-med

הדמיה | תוצאה

whatsapp-image-2018-08-19-at-08-40-16
img_6698-med

הדמיה | תוצאה

whatsapp-image-2018-10-29-at-07-48-26
img_6645-med

התהליך העיצובי מתחיל בהבנה של החלל, הצרכים והרצונות שלך